Lifestyle  

Je wilt met behulp van je eigen fysiotherapeut je levensstijl veranderen omdat je beter in je vel wilt zitten en vitaler oud(er) wilt worden. Je wilt meer bewegen omdat je weet dat het goed is voor je fysieke en mentale gezondheid. De vraag is alleen: hoe word je fitter en gezonder op een manier die écht vol te houden is?

Herken je dit?

 • Je wilt beter in je vel zitten.

 • Je wilt je conditie verbeteren.

 • Je wilt meer of doelgerichter bewegen.

 • Sporten (zoals je misschien vaker geprobeerd hebt) vind je niet leuk.

 • Op eigen kracht lukt het niet om fitter en vitaler te worden (je hebt liever een stok achter de deur).

Hoe zou het zijn als...

 • Je uit de sleur wordt gehaald en hulp krijgt van je eigen fysiotherapeut om je doelstellingen te behalen?

 • Je conditie toeneemt waardoor je gezondheidsvoordeel behaalt?

 • Je de regie over je eigen gezondheid (terug)krijgt?

 • Je algehele gezondheid aanzienlijk verbetert?

 • Je constant gemotiveerd bent om te bewegen en iedere dag begeleid wordt door je fysiotherapeut?

 • Je altijd de laatste inzichten in je eigen gezondheid hebt aan de hand van data?

   

  Move4Vitality helpt!


Starten met Move4Vitality

Tijdens de start van je behandeltraject (de intake) worden je gezondheidsdoelen besproken met je fysiotherapeut. Gebruik maken van Move4Vitality kan als je therapeut de inzet van Move4Vitality adviseert of als jij zelf interesse hebt getoond. De inhoud en de duur van het Move4Vitality beweegprogramma worden vervolgens afgestemd op je doelen.

Persoonlijke begeleiding 

Naast behandeling in de praktijk, begeleidt en adviseert je fysiotherapeut jou regelmatig op basis van de data van je activiteitentracker en je ervaringen bij het bewegen. Je ontvangt notificaties, meldingen en (chat)berichten over je eigen activiteiten die je helpen bij het uitvoeren van het beweegprogramma. Op die manier ben je niet alleen in behandeling in de praktijk, maar word je voortdurend ondersteund bij het behalen van je gezondheidsdoelen.


Beweegprogramma

Het voor jou op maat gemaakte en gedigitaliseerde beweegprogramma bevat  activiteiten als wandelen en krachtoefeningen. Het past qua inhoud en duur bij je gezondheidsdoelen en kan worden uitgevoerd waar en wanneer jij wilt. Dit beweegprogramma wordt binnen de Move4Vitality app maximaal ondersteund door diverse tools en diensten. Toegespitst op jou en bijgestuurd door je fysiotherapeut, op elk gewenst moment.

Monitoring                      

Ook jij krijgt direct inzicht in de status van je beweegprestatie en vooruitgang met behulp van de gegevens en overzichten binnen de Move4Vitality app. Door de beweegdata en je eigen informatie over hoe het met je gaat tijdens de oefeningen kan je fysiotherapeut jou vervolgens helpen met de juiste interpretatie van je prestaties en de vooruitgang. Dit geeft jou meer grip op je eigen gezondheid en beweeggedrag. Bovendien staat onze Move4Vitality servicedesk voor je klaar voor al je vragen over de app en activiteitentracker.  


Starten?Dus, altijd je  resultaatgerichte fysiotherapeut bij de hand. 
Waar en wanneer jij wilt.