Lifestyle  

Je wilt met behulp van je eigen fysiotherapeut je levensstijl veranderen of regelmatiger bewegen omdat je beter in je vel wilt zitten. En omdat je weet dat je op deze manier vitaler oud(er) kunt worden. De vraag is alleen: hoe word je fitter en gezonder op een manier dat je het wél volhoudt?

Herken je dit?

 • Je wilt beter in je vel zitten

 • Je wilt je conditie verbeteren.

 • Je wilt meer of doelgerichter bewegen.

 • Sporten (zoals je vaker geprobeerd hebt) vind je niet leuk.

 • Op eigen kracht lukt het niet om fitter en vitaler te worden.

Hoe zou het zijn als...

 • Je uit de sleur wordt gehaald en hulp krijgt van je eigen fysiotherapeut om je doelstellingen te behalen.

 • Je conditie toeneemt waardoor je gezondheidsvoordeel behaalt.

 • Je de regie over je eigen gezondheid (terug)krijgt.

 • Je algehele gezondheid aanzienlijk verbetert.

 • Je constant gemotiveerd bent om te bewegen.

 • Je altijd de laatste inzichten in je eigen gezondheid hebt aan de hand van data.

   

  Move4Vitality helpt!


Intake

Samen met je fysiotherapeut, worden je gezondheidsdoelstellingen besproken om daarop het beweegprogramma aan te laten sluiten en de duur van het programma te bepalen. Doelen worden vaak in ±16 weken bereikt. Een intake kan volgen wanneer je fysiotherapeut Move4Vitality voor jou heeft geadviseerd of wanneer jij je interesse hebt getoond.

Professionele begeleiding 

Onze fysiotherapeuten adviseren en begeleiden je 24/7 op basis van de data uit je activiteitentracker. Je ontvangt binnen de Move4Vitality app notificaties en meldingen over je eigen activiteiten die je helpen bij het uitvoeren van het beweegprogramma. 

Beweegprogramma

Beter inzicht, overzicht en gezondheidsperspectief door een op maat gemaakt gedigitaliseerd beweegprogramma, te volgen binnen jouw Move4Vitality app. Het beweegprogramma, opgebouwd uit activiteiten als wandelen en krachtoefening, is toegespitst op jou en bijgestuurd door je eigen fysiotherapeut.

Monitoring                      

Krijg direct inzicht in de status van je gezondheid met behulp van de overzichten binnen de Move4Vitality app. Je fysiotherapeut helpt jou met de juiste interpretatie van je prestatie en het bewaken van je pijn- en vermoeidheidsscores. Daarnaast volgen er, wanneer nodig, periodieke evaluaties met je fysiotherapeut om je voortgang te bespreken. Bovendien staat onze servicedesk voor je klaar voor al je vragen over de app.

Meld je vandaag nog aan

Door het aanvullende gebruik van Move4Vitality bij jouw behandelingen is een gezondere en vitalere toekomst echt bereikbaar. Volledig ondersteund door wetenschap en je eigen data, heb je ook nog eens lange tijd profijt van je inspanningen. Jouw blijvende inzet, motivatie en tijd zorgen ervoor dat je in de toekomst blijft profiteren van je behaalde doelen, gezondheidswinst, verbeterde conditie en kracht.
Alle ingrediënten om je gewenste levensstijl onder controle te hebben en te houden!

Klaar om te bewegen en stappen te maken?


 


Altijd jouw resultaatgerichte fysiotherapeut bij de hand waar- en wanneer jij wilt.