Deelnemen Move4Vitality

Move4Vitality is er voor iedereen die meer wil bewegen. En vooral ook voor mensen die in behandeling zijn bij de fysiotherapeut. Langduriger voor bijvoorbeeld COPD, etalagebenen (claudicatio), artrose, (long)COVID, of als je je levensstijl wilt veranderen om zo vitaal mogelijk te zijn, bijvoorbeeld met hulp van een beweegcoach. 

Werk samen met je fysiotherapeut of beweegcoach aan je gezondheid.

Het op maat gemaakte beweegprogramma wordt klaargezet door je fysiotherapeut of beweegcoach. Zie je dit zitten? Word lid en meld je vandaag nog aan!

Move4Vitality beweegprogramma

Werk door middel van het op maat gemaakte beweegprogramma van je fysiotherapeut of beweegcoach, waar en wanneer jij wilt aan je gezondheidsdoelen. Je voert activiteiten uit zoals wandelen en krachtoefeningen en krijgt zelfs inzicht in je huidige gezondheid en vooruitgang door middel van data en de Move4Vitality app. 
De duur van het beweegprogramma is afhankelijk van de doelstellingen die jij samen met je fysiotherapeut of beweegcoach opstelt. Het programma geeft grip op je gezondheid en geeft uitzicht op het bereiken van je gezondheidsdoelstellingen én een mogelijk gezondere en vitalere toekomst. 

Gratis Garmin activiteitentracker

Binnen het beweegprogramma wordt er gebruik gemaakt van de Garmin Vívofit 4 activiteitentracker die je beweegdata registreert en op een veilige manier naar de Move4Vitality app leidt.
Daarna zorgen wij voor een juiste analyse en presentatie van je data en prestaties aan je fysiotherapeut of beweegcoach.                             
Voor je inzet en je prestaties is de activiteitentracker t.w.v. 79,99 euro aan het einde van je abonnement helemaal van jou.
 

Meld je vandaag nog aan!

Move4Vitality abonnement met beweegcoach op afstand
 

28,00 euro -  per 4 weken  (incl. BTW)

 • Persoonlijk beweegprogramma op maat na intake door beweegcoach en met ondersteuning van de Garmin Vivofit 4 activiteitentracker 
 • Dagelijks onder begeleiding trainen waar en wanneer jij wilt, (chat)contact met je beweegcoach en een servicedesk voor al je vragen
   


Move4Vitality abonnement na intake met fysiotherapeut in de praktijk en/of op afstand

28,00 euro -  per 4 weken  (incl. BTW)

 • Persoonlijk beweegprogramma op maat met ondersteuning van de Garmin Vivofit 4 activiteitentracker 
 • Dagelijks onder begeleiding trainen waar en wanneer jij wilt, (chat)contact met je fysiotherapeut en een servicedesk voor al je vragen 

Move4Vitality app

Het beweegprogramma zal beschikbaar zijn binnen de Move4Vitality app. Daarnaast zal de data die je activiteitentracker registreert worden verzameld en gemonitord op het platform van Move4Vitality. De app werkt uitsluitend samen in combinatie met een Move4Vitality abonnement.  


(Beschikbaar voor iPhones iOS 12 en nieuwer en Android-systemen 6.0 en nieuwer)

                 Dus, altijd je fysiotherapeut of beweegcoach bij de hand. 
                 Waar en wanneer jij wilt.