Etalagebenen (claudicatio)

Je hebt, door een vaatafwijking, vaak pijn en kramp in je voeten en benen. Wandelen of sneller lopen is extra inspannend en pijnlijk. Het beïnvloedt je dagelijkse leven. Daardoor beweeg je liever niet terwijl je weet dat bewegen goed is om andere gezondheidsrisico's op de lange termijn te verminderen of tegen te gaan.

   Herken je dit?

   • Je hebt kramp in je voet, been of een doof en meegevoel straalt door van je voet naar je kuit, dijbeen en/of bil.

   • Je hebt een koud en vervelend gevoel in je voet. Zeker bij koude temperaturen.

   • Zelfs 'nachts in bed heb je klachten die je nachtrust beïnvloeden.

   Hoe zou het voor je zijn als...

   • Als je in je eigen omgeving onder begeleiding van je eigen fysiotherapeut gericht kunt werken aan een betere doorbloeding, waar en wanneer jij wilt?

   • Je verlicht wordt van de pijn en je klachten kunt verminderen waardoor je beter in je vel gaat zitten?

   • Je de kans op verergering van je klachten of andere hart- en vaatziekten (zoals een beroerte of hartinfarct) voor de toekomst kunt verkleinen?

     

   Move4Vitality helpt!


   Intake

   Samen met je fysiotherapeut, worden je gezondheidsdoelstellingen besproken om daarop het beweegprogramma aan te laten sluiten en de duur van het programma te bepalen. Doelen worden vaak in ±16 weken bereikt. Een intake kan volgen wanneer je fysiotherapeut Move4Vitality voor jou heeft geadviseerd of wanneer jij je interesse hebt getoond.

   Professionele begeleiding 

   Onze fysiotherapeuten adviseren en begeleiden je 24/7 op basis van de data uit je activiteitentracker. Je ontvangt binnen de Move4Vitality app notificaties en meldingen over je eigen activiteiten die je helpen bij het uitvoeren van het beweegprogramma. 

   Beweegprogramma

   Beter inzicht, overzicht en gezondheidsperspectief door een op maat gemaakt gedigitaliseerd beweegprogramma, te volgen binnen jouw Move4Vitality app. Het beweegprogramma, opgebouwd uit activiteiten als wandelen en krachtoefening, is toegespitst op jou en bijgestuurd door je eigen fysiotherapeut.  

   Monitoring                      

   Krijg direct inzicht in de status van je gezondheid met behulp van de overzichten binnen de Move4Vitality app. Je fysiotherapeut helpt jou met de juiste interpretatie van je prestatie en het bewaken van je pijn- en vermoeidheidsscores. Daarnaast volgen er, wanneer nodig, periodieke evaluaties met je fysiotherapeut om je voortgang te bespreken. En staat de servicedesk klaar voor al je vragen.

                    Meld je vandaag nog aan!

                    Door het aanvullende gebruik van Move4Vitality bij jouw behandelingen is een gezondere en vitalere toekomst echt bereikbaar. Volledig ondersteund door wetenschap en je eigen data, heb je ook nog eens lange tijd profijt van je inspanningen. Jouw blijvende inzet, motivatie en tijd zorgen ervoor dat je in de toekomst blijft profiteren van je behaalde doelen, gezondheidswinst, conditie en kracht. Dé ingrediënten om je etalagebenen onder controle te hebben.

                    Klaar om te bewegen en stappen te maken?

                    Na intake of verwijzing van je fysiotherapeut                                         Ik heb interesse in het beweegprogramma

                     

                    Altijd jouw resultaatgerichte fysiotherapeut bij de hand waar- en wanneer jij wilt.