Etalagebenen (claudicatio)

Je hebt regelmatig pijn en kramp in je voeten of benen. Wandelen of sneller lopen is extra inspannend en pijnlijk. Mogelijk heeft een arts of specialist met je besproken dat een vaatvernauwing in de benen de oorzaak kan zijn. Het beïnvloedt je dagelijkse leven. Daardoor beweeg je liever minder terwijl je weet dat bewegen goed is om andere gezondheidsrisico's op de lange termijn te verminderen of te voorkomen.

   Herken je dit?

   • Je hebt regelmatig kramp, een doof of moe gevoel in je voet, onderbeen of dijbeen.

   • Je hebt een koud en vervelend gevoel in je voet, onderbeen of dijbeen.

   • Deze klachten aan je voet of been spelen zelfs 's nachts op en beïnvloeden je nachtrust negatief. 

   Hoe zou het voor je zijn als...

   • Je in je eigen omgeving en wanneer jij wilt kunt werken aan een betere doorbloeding van je benen, onder begeleiding van je eigen fysiotherapeut?

   • Je verlicht wordt van de pijn en je klachten kunt verminderen waardoor lopen en bewegen makkelijker wordt én blijft?

   • Je de kans op hart- en vaatziekten voor de toekomst kun verkleinen?

     

   Move4Vitality helpt!


   Starten met Move4Vitality

   Tijdens de start van je behandeltraject (de intake) worden je gezondheidsdoelen besproken met je fysiotherapeut. Gebruik maken van Move4Vitality kan als je therapeut de inzet van Move4Vitality adviseert of als jij zelf interesse hebt getoond. De inhoud en de duur van het Move4Vitality beweegprogramma worden vervolgens afgestemd op je doelen.

   Persoonlijke begeleiding 

   Naast behandeling in de praktijk, begeleidt en adviseert je fysiotherapeut jou regelmatig op basis van de data van je activiteitentracker en je ervaringen bij het bewegen. Je ontvangt notificaties, meldingen en (chat)berichten over je eigen activiteiten die je helpen bij het uitvoeren van het beweegprogramma. Op die manier ben je niet alleen in behandeling in de praktijk, maar word je voortdurend ondersteund bij het behalen van je gezondheidsdoelen.

    

   Beweegprogramma

   Het voor jou op maat gemaakte en gedigitaliseerde beweegprogramma bevat  activiteiten als wandelen en krachtoefeningen. Het past qua inhoud en duur bij je gezondheidsdoelen en kan worden uitgevoerd waar en wanneer jij wilt. Dit beweegprogramma wordt binnen de Move4Vitality app maximaal ondersteund door diverse tools en diensten. Toegespitst op jou en bijgestuurd door je fysiotherapeut, op elk gewenst moment.

   Monitoring                      

   Ook jij krijgt direct inzicht in de status van je beweegprestatie en vooruitgang met behulp van de gegevens en overzichten binnen de Move4Vitality app. Door de beweegdata en je eigen informatie over hoe het met je gaat tijdens de oefeningen kan je fysiotherapeut jou vervolgens helpen met de juiste interpretatie van je prestaties en de vooruitgang. Dit geeft jou meer grip op je eigen gezondheid en beweeggedrag. Bovendien staat onze Move4Vitality servicedesk voor je klaar voor al je vragen over de app en activiteitentracker.  


   Starten?


                    Dus, altijd je  resultaatgerichte fysiotherapeut  bij de hand.
                    Waar en wanneer jij wilt.