COVID

Je bent (ernstig) ziek geweest door COVID en hebt nog steeds gezondheidsklachten. Je ademt moeilijk of erg snel en hebt weinig zuurstof in je bloed. Je komt maar niet vooruit en je vindt geen modus om je "oude zelf" terug te vinden. Je weet dat bewegen goed kan doen en je daardoor andere gezondheidsklachten op de lange termijn kan verminderen of voorkomen. 

   Herken je dit?

   • Je hebt nog steeds longklachten, bent vaak vermoeid en hebt last van hoofdpijn die maar niet wil overgaan.

   • Je hebt weinig energie, je conditie is sterk achteruit gegaan en je weet niet hoe je deze kunt verbeteren. 

   • Je voelt je nog zwak en beweegt daardoor weinig. Zelfs een kleine wandeling maken of omkleden kost veel energie.

   Hoe zou het voor je zijn als...

   • Jij met je fysiotherapeut op ieder moment inzicht hebt in je prestaties en vooruitgang, op basis van je beweegdata en je eigen informatie over hoe het met je gaat?

   • Je regie over je eigen gezondheid terugkrijgt doordat je onder andere geholpen wordt met gezond bewegen en het bewaken van je fysieke grenzen?
   • Je door bewegen je conditie weer kunt vergroten en je weer meer energie zou hebben om bijvoorbeeld je boodschappen te kunnen doen, je hobby uit te voeren of af te spreken met vrienden en familie?
   • Je fysiotherapeut je beter kan begeleiden met en adviseren over gezond bewegen in je eigen omgeving?
     

   Move4Vitality helpt!


     Starten met Move4Vitality

     Tijdens de start van je behandeltraject (de intake) worden je gezondheidsdoelen besproken met je fysiotherapeut. Gebruik maken van Move4Vitality kan als je therapeut de inzet van Move4Vitality adviseert of als jij zelf interesse hebt getoond. De inhoud en de duur van het Move4Vitality beweegprogramma worden vervolgens afgestemd op je doelen.

     Persoonlijke begeleiding 

     Naast behandeling in de praktijk, begeleidt en adviseert je fysiotherapeut jou regelmatig op basis van de data van je activiteitentracker en je ervaringen bij het bewegen. Je ontvangt notificaties, meldingen en (chat)berichten over je eigen activiteiten die je helpen bij het uitvoeren van het beweegprogramma. Op die manier ben je niet alleen in behandeling in de praktijk, maar word je voortdurend ondersteund bij het behalen van je gezondheidsdoelen.


     Beweegprogramma

     Het voor jou op maat gemaakte en gedigitaliseerde beweegprogramma bevat  activiteiten als wandelen en krachtoefeningen. Het past qua inhoud en duur bij je gezondheidsdoelen en kan worden uitgevoerd waar en wanneer jij wilt. Dit beweegprogramma wordt binnen de Move4Vitality app maximaal ondersteund door diverse tools en diensten. Toegespitst op jou en bijgestuurd door je fysiotherapeut, op elk gewenst moment.

     Monitoring                      

     Ook jij krijgt direct inzicht in de status van je beweegprestatie en vooruitgang met behulp van de gegevens en overzichten binnen de Move4Vitality app. Door de beweegdata en je eigen informatie over hoe het met je gaat tijdens de oefeningen kan je fysiotherapeut jou vervolgens helpen met de juiste interpretatie van je prestaties en de vooruitgang. Dit geeft jou meer grip op je eigen gezondheid en beweeggedrag. Bovendien staat onze Move4Vitality servicedesk voor je klaar voor al je vragen over de app en activiteitentracker.  


     Starten?


                    Dus, altijd je  resultaatgerichte fysiotherapeut  bij de hand.
                    Waar en wanneer jij wilt.