Move4Vitality

Voor SMART fysio's en haar patiënten 

Een meetbaar gezonder en vitaler leven voor jouw patiënten.

Als fysiotherapeut wil je jouw aandacht voor je patiënten maximaliseren. Patiënten met o.a. een chronische aandoening, patiënten die revalideren en patiënten die hun dagelijkse leefstijl willen veranderen.  De behandeltrajecten voor dit type patiënten zijn intensief en duren al snel meerdere maanden. 


Met het E-health platform Move4Vitality behalen patiënten binnen 16 weken of zonnodig langer meetbare behandelresultaten. Jouw patiënten werken, onder het toeziend oog van jou als professional, aan een op maakt gemaakt beweegprogramma. Dit beweegprogramma kan op elk moment van de dag en op elke plek uitgevoerd worden. Doordat, de patiënt, de Move4Vitality app altijd bij de hand heeft voelt het of jij ook altijd in de buurt bent. Hiermee worden de persoonlijke beweeg- en gezondheidsdoelen sneller en efficiënter gerealiseerd. 

Met de digitale support en service van Move4Vitality ben je op het juiste moment, bij de juiste patiënt met de juiste behandeling bezig. Het resultaat is effectieve meetbare zorg, die gezondheidsproblemen kan herkennen én voorkomen. 


Hoe werkt Move4Vitality?

Move4Vitality is het verlengstuk van de dienstverlening van de praktijkhouder en haar fysiotherapeuten. Als SMART fysio krijg je:


Near real-time inzichten

Near real-time digitaal, via het dashboard, inzicht in de status van de belasting en belastbaarheid van je patiënten.

Contactmomenten

Een geautomatiseerde digitale oplossing (programma) die persoonlijk aanvoelt voor je patiënten.

Persoonlijk

Een digitaal communicatiemiddel met je patiënten waarbij je gebruik kunt maken van gesproken berichten, chatfunctie, e-mail en video.

Ondersteuning                                           

Je kunt jouw patiënten altijd en overal 24/7 digitaal ondersteunen bij het uitvoeren van hun programma.


Wat betekent dat precies?

 
 
Voor praktijkhouders en fysiotherapeuten die SMART willen worden. En hun patiënten die inzicht, overzicht en uitzicht in hun gezondheid willen hebben.                   

Enkele voordelen SMART fysio

 

 

 • Je monitort belasting en belastbaarheid van je patiënt digitaal.

 • Het beweegprogramma volgens richtlijn en EBP (Evidence Based Practice).

 • Je kunt het programma aanpassen zonder fysiek contact. 

 • Je hebt digitale evaluatiemomenten na iedere activiteit.

 • Je hebt een kant en klare SOEP. 

 • Je krijgt een zelfvullend EPD.

 • De servicedesk van Move4Vitality staat voor je klaar.

 • Met behulp van Move4Vitality en de data die het oplevert  kun je bewijs leveren dat de fysiotherapeut ertoe doet en kosten kan besparen.

 • Je hebt meetbare en en betere behandelresultaten in hetzelfde aantal behandelingen d.m.v. datacollectie, analyse en interpretatie. 

 • Je bent als fysio niet meer gebonden aan een locatie en tijd. Hierdoor kun je dus op elke locatie en tijd je dienstverlening uitvoeren. 

 • Je kunt effectiever werken door meer patiënten in dezelfde tijd te behandelen. 

 • Je verhoogt wel je klantenbinding