Ontwikkelingen Move4Vitality platform                 

Move4Vitality ontwikkelt en verbetert constant haar platform, app en dienstverlening. Dit doen wij o.a. aan de hand van de feedback die jij als gebruiker ons geeft. Nieuwsgierig naar onze verbeteringen en verdere ontwikkelingen die wij onlangs hebben doorgevoerd? Lees dan vooral verder.

Release: 23 en 24

Wat is nieuw

Rustpauze na uitvoeren set

Als behandelaar wil je kunnen instellen dat er een pauze van een bepaalde duur wordt afgedwongen tussen opeenvolgende sets van een beweegactiviteit, voordat de volgende kan worden gestart. Deze optie is toegevoegd. Zo heb je meer invloed op de intensiteit van een dagprogramma en het herstel van je patiënt. 

Subjectieve opmerking en evaluatie alleen op oefendagen óf verlengde oefendag invullen

Als behandelaar kun je de velden "subjectieve opmerkingen" en "evaluatie" invullen binnen het tabblad "dossier" op een oefendag en/of op een verlengde oefendag waarop oefeningen zijn uitgevoerd, ten behoeve van de SOEP rapportage.

Vragenlijsten

Wanneer je vragenlijsten gaat versturen naar je patiënten kun je een keuze maken uit een tweetal sjablonen. Wanneer je op de knop "Verstuur vragenlijst" drukt, verschijnt een lijst met de mogelijkheid om een vragenlijst template te kiezen. 

Binnen deze verbeterfase zullen de vragenlijsten "patiënt specifieke klachten" (PSK) en "Visual Analogue Scale" (VAS) beschikbaar worden gesteld. Je patiënt zal deze vragenlijsten vervolgens via e-mail ontvangen.

Chatfunctionaliteit

Via het tabblad "berichten" heb je vanaf heden de mogelijkheid om te chatten met de patiënten die je begeleidt. 

Je kunt een bericht versturen door in het tekstveld je bericht te plaatsen en dan op "enter" te klikken. Wanneer je een bericht hebt ontvangen toont het tabblad "berichten" een indicatie van eventuele ongelezen berichten.

Genereren van PDF SOEP rapport

Als behandelaar kun je wekelijks een PDF genereren met daarin alle SOEP gegevens van je patiënt. Dit document is te downloaden via het Move4Vitality dashboard binnen het tabblad "dossier" en kan alleen door jou worden gedownload en ingezien.

Onder de resultaten van je patiënt wordt een downloadlink getoond waarmee voor de desbetreffende week een SOEP rapportage wordt gegenereerd. Deze downloadlink wordt alleen getoond wanneer in die week minimaal één programmadag aanwezig is. 

Aanpassingen

Initialisatie onderhoudsprogramma

Bij de overgang van het oefenprogramma naar het onderhoudsprogramma binnen het beweegprogramma, wordt niet meer uitgegaan van het aantal herhalingen op de meest recente goede oefendag. Nu is het gevraagde doel van die dag bepalend. 

Verbeteringen Move4Vitality app

Ook binnen de Move4Vitality app kunnen er ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. 

Move4Vitality app