Ontwikkelingen Move4Vitality app

Move4Vitality ontwikkelt en verbetert constant haar app en dienstverlening. Dit doen wij o.a. aan de hand van de feedback die jij als gebruiker ons geeft. Nieuwsgierig naar onze verbeteringen en verdere ontwikkelingen die wij onlangs hebben doorgevoerd? Lees dan vooral verder.

Release: 23 en 24 

Wat is nieuw

Rustpauze na uitvoeren set

Wanneer je een set binnen je beweegprogramma uitvoert is er nu een rustpauze per set toegevoegd. Zo werk je beter aan je herstel voordat de volgende set wordt gestart. 

Chatberichten lezen en sturen aan je fysiotherapeut

Er is een nieuwe knop toegevoegd die ervoor zorgt dat je op een makkelijke manier binnen de app kunt communiceren met je eigen fysiotherapeut. De chat is te vinden onder het tabblad "berichten" dat met een eigen icoon is toegevoegd.

Aanpassingen

Visuele aanpassing  meerdere trainingen binnen het beweegprogramma

Voorheen zag je binnen het beweegprogramma één blok waarbij je oefeningen moest uitvoeren. Nu hebben we de oefeningen onder elkaar geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je een duidelijker overzicht hebt van de oefeningen die je nog gaat uitvoeren. 

Wat is opgelost

Stappen van een activiteit niet zichtbaar

Het kon wel eens voorkomen dat de gemaakte stappen, naar aanleiding van een wandelactiviteit, niet zichtbaar waren. We hebben dit opgelost waardoor de stappen weer zichtbaar zijn binnen het overzicht.

 

Pijn- en vermoeidheidsscore op maandag 

De pijn- en vermoeidheidscore die op maandag werd ingevuld was niet altijd zichtbaar in het activiteitenoverzicht. Dit probleem is opgelost. 

Je  ontvangt een e-mail op het voor ons bekende e-mailadres waarbij je de nieuwe updates binnen de app kunt installeren.  Wanneer je  " automatische updates " aan hebt staan zullen de  updates naar aanleiding van bovenstaande ontwikkelingen zich binnen de app automatisch installeren.