Abonnement

Voor mensen die in behandeling zijn voor een chronische aandoening, bezig zijn te revalideren of hun levensstijl veranderen om zo vitaal als mogelijk te willen zijn of blijven. 

Ready to move? Pak NU je kans!

Werk door middel van bewegen met onze fysiotherapeuten; vaak je eigen fysiotherapeut aan je gezondheid. In de tussentijd help jij ons met het verbeteren van het Move4Vitality platform. Zie je dit zitten? Word lid en meld je vandaag nog aan!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk.

Verbeter samen met ons Move4Vitality


In 16 weken of langer werk je naar je gezondheidsdoel. Gedurende deze tijd krijg je door middel van data inzicht in je huidige gezondheid. 
Ook krijg je met behulp van het op maat gemaakt beweegprogramma en persoonlijke begeleiding van een professional, overzicht en structuur. 
Dit samen geeft uitzicht op een gezonde en vitale toekomst. 

Gratis Garmin Vívofit 4 activiteitentracker

Binnen het beweegprogramma wordt er gebruikgemaakt van de Garmin Vívofit 4 activiteitentracker die jouw data op een veilige manier naar onze Move4Vitality app leidt. Wij zorgen voor de juiste interpretatie van deze data en jij krijgt een duidelijk beeld van jouw prestaties. 
In ruil voor je inzet, je prestaties en omdat je samen met ons onze dienstverlening optimaliseert is de activiteitentracker t.w.v. 79,99 euro aan het het einde van je abonnement helemaal van jou (voorwaarde dat je de volledige verbeterfase doorloopt)

Meld je vandaag nog aan!

Move4Vitality

 28 ,00    

per 4 weken (incl. BTW)
Dat is 1 euro per dag die jij besteed aan het creëren van een goede en vitale toekomst!   
 • Intake
 • Persoonlijk beweegprogramma op maat
 • 24/7 trainen waar en wanneer jij wilt
 • Incl. Garmin Vívofit 4 activiteitentracker  
 • Monitoring & rapportages binnen de Move4Vitality app
 • Begeleiding van een gecertificeerd professional
 • Periodieke evaluaties
 • Servicedesk voor al je vragen

Move4Vitality app

Het beweegprogramma zal beschikbaar zijn binnen de Move4Vitality app. Daarnaast zal de data die afkomstig is van jouw activiteitentracker worden verzameld en gemonitord op het platform van Move4Vitality.  De app werkt uitsluitend samen in combinatie met een Move4Vitality abonnement. 


(Beschikbaar voor iPhones iOS 12 en nieuwer en Android-systemen 6.0 en nieuwer).

                 Altijd jouw resultaatgerichte  fysiotherapeut bij de hand waar- en wanneer jij wilt