Move4Vitality

Voor mensen die in behandeling zijn voor een chronische aandoening, bezig zijn te revalideren of hun levensstijl veranderen om zo vitaal als mogelijk te willen zijn of blijven.

Een gezonder en vitaler leven met Move4Vitality 

Move4Vitality is een onafhankelijk en betrouwbaar op maat gemaakt digitaal beweegprogramma waarmee je in je eigen omgeving kunt trainen. En waar je gerichter aan je gezondheid kunt werken wanneer jij wilt. Waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van een gecertificeerde professional; een smart fysio, om jouw doelen te behalen. Zodat jij de regie op je gezondheid (terug) kunt nemen en problemen in de toekomst voorkomt. Kortom: beter functioneren en o.a. lekkerder in je vel zitten. Het beweegprogramma is gebaseerd op het uitvoeren van specifieke activiteiten passende bij je gezondheidsdoel. 

Hoe zou het zijn als...

 • Je een onafhankelijk, betrouwbaar en betaalbaar op maat gemaakt digitaal beweegprogramma volgt waarmee je in je eigen omgeving kunt werken aan je gezondheid wanneer jij dat wilt. 

 • Je persoonlijke begeleiding krijgt van een gecertificeerde professional om je doelen met zelfvertrouwen te behalen. 

 • Je de regie over je gezondheid (terug)neemt en problemen in de toekomst voorkomt, waardoor je o.a. beter functioneert en beter in je vel zit. 

 • Je ondersteund en gesteund wordt in je eigen proces.

Aan de slag nu het (nog) kan

Hoeveel tijd wil jij nog besteden aan het uitstellen van een gezonde(re) leefstijl? Als je vitaal de toekomst in wilt kun je beter nú actie ondernemen. Wanneer jij je inzet, de tijd neemt en gemotiveerd bent, doen wij de rest!

Met Move4Vitality krijg je blijvend positief resultaat en een aanzienlijk betere kans om gezond oud(er) te worden. Daarnaast heb je veel beter grip op je belasting en belastbaarheid van je  beweging op eigen niveau. 
Onze slimme techniek zorgt ervoor dat je altijd op een veilige manier bij jouw data komt en je prestaties inzichtelijk hebt. 

Wat jouw doel ook is wij leveren op een eenvoudige, betrouwbare  en betrokken manier de bijdrage(n) die jij nodig hebt. Lees meer over ons

     Voor wie is Move4Vitality?


     Wat kun je verwachten?

     De duur van het beweegprogramma hangt af van je gezondheidsdoelstellingen en het advies van de SMART fysio, vaak je eigen vertrouwde fysiotherapeut. De meeste doelstellingen duren ±16 weken om te bereiken. Gedurende deze tijd krijg je door middel van data inzicht in je huidige gezondheid. 
     Ook krijg je met behulp van het op maat gemaakt beweegprogramma en persoonlijke begeleiding van je fysiotherapeut  overzicht  en structuur. Dit samen geeft uitzicht op een gezonde en vitale toekomst.

     Beweegprogramma

     Een maximaal gedigitaliseerd beweegprogramma waarbij data verzameld wordt aan de hand van een activiteitentracker die bij het abonnement is inbegrepen. De Move4Vitality app geeft vervolgens inzicht in je activiteiten.

     Persoonlijke begeleiding

     Het programma wordt op jouw persoonlijke beweegniveau en doel(en) afgestemd door een gecertificeerd professional. Hierbij wordt gebruik gemaakt van near real-time monitoring. De smart fysio stuurt het programma bij waar nodig.

     Service & Communicatie

     Je hebt contact met je fysiotherapeut via de Move4Vitality app. Ook neemt hij of zij telefonisch contact met je op wanneer nodig. Verder heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze servicedesk. 


     Altijd jouw resultaatgerichte fysiotherapeut bij de hand waar- en wanneer jij wilt