Move4Vitality

Is er voor iedereen die meer wil bewegen. En vooral ook voor mensen die in behandeling zijn bij de fysiotherapeut. Langduriger voor bijvoorbeeld COPD, etalagebenen (claudicatio), artrose, (long)COVID of als je je levensstijl wilt veranderen om zo vitaal mogelijk te zijn.

Samen werken aan een gezonder en vitaler leven.  

Move4Vitality is een integrale dienst die professionals in staat stelt om een op maat gemaakt digitaal beweegprogramma aan patiënten aan te bieden en daarbij in dagelijkse begeleiding te voorzien. Hierdoor kun jij oefeningen uitvoeren waar en wanneer je maar wilt en kun je nog gerichter en flexibeler aan je gezondheid werken. Door speciaal voor jou beschikbare tools en de persoonlijke begeleiding, van de door jou gekozen " SMART fysio"word je dagelijks geholpen met het bereiken van je gezondheidsdoelen. Zodat jij de regie over je gezondheid (terug)krijgt en gezondheidsproblemen in de toekomst kunt verminderen of voorkomen.

Hoe zou het zijn als...

 • Je een betrouwbaar, betaalbaar en op maat gemaakt digitaal beweegprogramma volgt waarmee je in je eigen omgeving kunt werken aan je gezondheid waar en wanneer jij dat wilt?

 • Je persoonlijke en dagelijkse begeleiding krijgt van een professional om je gezondheidsdoelen met zelfvertrouwen te behalen?

 • Door begeleiding op elk moment van de dag gebaseerd wordt op basis van jouw data waardoor op ieder moment de keuzes kunnen worden gemaakt voor jouw gezondheidsdoelen?

 • Je dagelijks functioneren zou verbeteren en je beter in je vel zit?

Aan de slag nu het kan!

Door gebruik te maken van Move4Vitality help je jezelf meer controle te krijgen op je gezondheid en eventuele aanwezige aandoening. Jij bepaalt samen met je fysiotherapeut vooraf de gezondheidsdoelen waar jouw beweegprogramma op wordt afgestemd. Je voert activiteiten uit zoals wandelen en krachtsoefeningen en krijgt inzicht in je huidige gezondheid en vooruitgang door middel van data. Je eigen beweegdata en de gegevens over hoe je dit ervaren hebt geven niet alleen inzicht aan jou, maar geven ook handvaten aan je therapeut om de begeleiding  dagelijks op maat te  blijven  leveren. Continue bezig zijn met de juiste vorm van inspanning en grip krijgen op de balans tussen hoeveel je beweegt en wat mogelijk is, ongeacht je gezondheidsniveau. Onze slimme techniek zorg er bovendien voor dat je altijd op een veilige manier bij je data komt en inzicht in je prestaties hebt.      Voor wie is Move4Vitality?
     Wat kun je verwachten?

     Een  op jouw gezondheidsdoelen  gebaseerd  beweegprogramma, met je eigen Move4Vitality app voor  continue inzicht in je prestatie en vooruitgang. Op basis van je data en je eigen informatie over hoe het met je gaat, wordt dagelijks persoonlijke begeleiding door je SMART fysiotherapeut geboden. Ondersteund door Move4Vitality, ben jij met je fysiotherapeut in staat om veilig te bewegen en grip te krijgen op je vitaliteit. Zo komen we samen in beweging voor jouw gezondheid. 

     Beweegprogramma

     Het  op maat gemaakte en gedigitaliseerde beweegprogramma bevat activiteiten als wandelen en krachtsoefeningen. Het past qua inhoud en duur bij je gezondheidsdoelen en kan worden uitgevoerd waar en wanneer jij wilt. Dit beweegprogramma wordt binnen de Move4Vitality app maximaal ondersteund door diverse tools en diensten.  

     Persoonlijke begeleiding

     Naast behandeling in de praktijk, begeleidt en adviseert je fysiotherapeut jou dagelijks op basis van de data van je activiteitentracker. Je fysiotherapeut monitort je voortgang via zijn eigen dashboard en stuurt het programma bij waar nodig. Jij ontvangt in de app notificaties, meldingen en (chat)berichten over je eigen activiteiten die je helpen bij het uitvoeren van het beweegprogramma. Op die manier word je voortdurend ondersteund bij het behalen van je gezondheidsdoelen.

     Service & Communicatie

     Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van je Move4Vitality app of activiteitentracker? Bekijk dan onze veelgestelde vragen hier op de website of binnen de app. Heb je vragen of opmerkingen over het beweegprogramma of over het effect van oefeningen op je ervaren gezondheid? Voeg gerust een opmerking toe bij de oefeningen in je beweegprogramma of stuur je fysiotherapeut een chatbericht via de app. Je vindt alle support in de Move4Vitality app en je hebt ons binnen handbereik. 


     Dus, altijd jouw resultaatgerichte fysiotherapeut  bij de hand.
     Waar en wanneer jij wilt.