Move4Vitality

Voor mensen die in behandeling zijn voor een chronische aandoening zoals COPD, last hebben van etalagebenen, bezig zijn te revalideren van Covid of hun levensstijl veranderen om zo vitaal als mogelijk te willen zijn of blijven.

Samen werken aan een gezonder en vitaler leven.  

Move4Vitality is een onafhankelijk en betrouwbaar op maat gemaakt digitaal beweegprogramma waarmee je in je eigen omgeving oefeningen uitvoert. En waar je gerichter aan je gezondheid kunt werken. Waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt van een SMART fysio; vaak je eigen fysiotherapeut, om jouw doelen te behalen. Zodat jij de regie op je gezondheid (terug) kunt nemen en gezondheidsproblemen in de toekomst verminderd of voorkomt.

Hoe zou het zijn als...

 • Je een onafhankelijk, betrouwbaar en betaalbaar op maat gemaakt digitaal beweegprogramma volgt waarmee je in je eigen omgeving kunt werken aan je gezondheid wanneer jij dat wilt. 

 • Je persoonlijke begeleiding krijgt van een gecertificeerde professional om je doelen met zelfvertrouwen te behalen. 

 • Je de regie over je gezondheid (terug)neemt en problemen in de toekomst verminderd of voorkomt, waardoor je o.a. beter functioneert en beter in je vel zit. 

 • Je ondersteund en gesteund wordt in je eigen proces.

Aan de slag nu het (nog) kan

Met Move4Vitality krijg je onder andere controle over je aandoening en/of gezondheid en streven we naar een blijvend positief resultaat waarbij je aanzienlijk een betere kans creëert om gezond oud(er) te worden. 
Het beweegprogramma is gebaseerd op het uitvoeren van specifieke activiteiten zoals wandelen en krachtsoefeningen passende bij je gezondheidsdoel. Je creëert daar naast veel beter grip op je belasting en belastbaarheid van je beweging op eigen niveau. 
Onze slimme techniek zorgt ervoor dat je altijd op een veilige manier bij jouw data komt en je prestaties inzichtelijk hebt. 

Kortom; wat jouw doel ook is. Samen met je fysiotherapeut leveren wij op een eenvoudige, betrouwbare en betrokken manier de bijdrage(n) die jij nodig hebt. 

     Voor wie is Move4Vitality?


     Wat kun je verwachten?

     De duur van het beweegprogramma hangt af van je gezondheidsdoelstellingen en het advies van je fysiotherapeut. De meeste doelstellingen duren ±16 weken om te bereiken. Gedurende deze tijd krijg je door middel van je eigen beweegdata inzicht in je huidige gezondheid. 
     Ook krijg je met behulp van het op maat gemaakt beweegprogramma en persoonlijke begeleiding van je fysiotherapeut, overzicht  en structuur. Dit samen geeft uitzicht op een gezonde en vitale toekomst.

     Beweegprogramma

     Een maximaal gedigitaliseerd beweegprogramma waarbij data verzameld wordt aan de hand van een activiteitentracker die bij het abonnement is inbegrepen. De Move4Vitality app geeft vervolgens inzicht in de uit te voeren je oefeningen.

     Persoonlijke begeleiding

     Het programma wordt op jouw persoonlijke beweegniveau en doel(en) afgestemd door je fysiotherapeut. Hierbij wordt gebruik gemaakt van near real-time monitoring. Je fysio stuurt het programma bij waar nodig.

     Service & Communicatie

     Je hebt contact met je fysio of Move4Vitality via de Move4Vitality app. Ook neemt de fysio contact met je op wanneer nodig. Verder heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze servicedesk. 


     Altijd jouw resultaatgerichte fysiotherapeut bij de hand waar- en wanneer jij wilt.