​​ ​​Voor doorverwijzers & partners

Ben je verwezen of geïnteresseerd? Sluit dan je abonnement af.

Move4Vitality is er voor iedereen die meer wil (kunnen) bewegen. En vooral ook voor mensen die behoefte hebben aan een beetje extra zekerheid, aandacht en vertrouwen tijdens die beweging. Dat kan als er sprake is van een zorg & behandeling, of in het kader van vitaliteit en begeleiding. Bewegen blijft essentieel en met Move4Vitality stellen we jou in staat om een leven lang te bewegen. Met zorg waar nodig, begeleiding waar gewenst en met de vrijheid om in je eigen omgeving te doen. 


Welke beweegexpert jou begeleid is afhankelijk van hoe je verwezen bent naar Move4Vitality. Zo kan het zijn dat je huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverlener je heeft geadviseerd om te starten, of dat je als onderdeel van je Healthy LIFE traject naar de site verwezen bent om met Move4Vitality te beginnen. Deze beweegexpert kan zorg verlenen en/of begeleiding bieden. Dit kan naadloos in elkaar overlopen. We spreken daarom in de onderstaande uitleg ook over ‘begeleider’ als algemene term.

Sluit dan hierboven je abonnement af 

Persoonlijk beweegplan

Move4Vitality brengt jou iedere dag met je eigen begeleider in verbinding om te kunnen monitoren hoe het met bewegen gaat en om zo nodig bij te sturen. Je hebt een eigen app met een op maat gemaakt beweegprogramma en kunt een activiteitentracker aansluiten (en eventueel via M4V afnemen) om objectieve data te gebruiken voor de begeleiding. Het beweegprogramma bestaat uit enkele fases die aan en uit gezet kunnen worden. De basismeting dient om het beginniveau te bepalen (belasting/belastbaarheid) en het oefenprogramma om met instelbare ophoging toe te werken naar beweegdoelen. Het onderhoudsprogramma dient om het bereikte te behouden, liefst voor de rest van het leven…

Informeer je begeleider

In de app geef jij bij het uitvoeren van oefeningen aan wat je hebt gedaan en hoe het is gegaan. Deze gegevens worden via de Move4Vitality app met je begeleider gedeeld. Hoe vaak je per week moet oefenen hangt helemaal af van je beweegplan. Door steeds je begeleider te informeren over hoe het ging, blijven jullie samen het beweegprogramma aanpassen aan je mogelijkheden.

Non stop begeleiding

Met de informatie die jij via de app doorgeeft aan je begeleider, kan hij of zij beter bepalen wat de juiste aanpak is. Op elk moment kun jij begeleiding blijven krijgen, niet meer alleen op momenten dat je een fysieke afspraak hebt met je begeleider. Dit betekent dat je zelfs meer persoonlijk contact met je begeleider hebt. Je beweegt waar en wanneer jij wilt: thuis, buiten, op het werk of misschien zelfs tijdens je vakantie.

Activiteitentracker

Voor het beste resultaat raden we aan om een activiteitentracker/activiteitenhorloge te gebruiken. Zo zijn jij en je begeleider nog beter op de hoogte van je beweegactiviteit, worden de stappen die je zet beter bijgehouden, hoef je minder vaak iets zelf in te vullen en is de begeleiding beter.